Permanente Dakbeveiliging:

Veiligheid staat voorop. Het werken op platte of hellende daken is onlosmakelijk verbonden met valgevaar. Om veilig op hoogte te werken zijn degelijke valbeveiligingssystemen noodzakelijk. Er zijn diverse permanente oplossingen voor valbeveiliging. De ankerpunten zijn geschikt voor elk type dakbedekking en kunnen altijd goed waterdicht afgewerkt worden. Voor elke dakconstructie (hout, staal, beton) is er een solide bevestigingstechniek leverbaar.

In geval van hellende daken of vanuit esthetisch oogpunt, zijn er lage dakborgpunten en lijnsystemen. Is het dak voorzien van grind als ballast of een groendak? Dan zijn er verhoogde ankerpunten en lijnsystemen als oplossing beschikbaar. Alle valbeveiligingssystemen zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en getest volgens de geldende EN-normen.

Voorkom valgevaar! De wet- en regelgeving schrijft voor dat werkgevers en pandeigenaren, zoals VvE’s, verantwoordelijk en dus verplicht zijn de gelegenheid en middelen te bieden om werkzaamheden op hoogte veilig te kunnen uitvoeren.