Isolatie
verlaagd het energieverbruik.

Met innovatief denken zetten we al die vierkante meters zo goed en duurzaam mogelijk in.

Nieuwe subsidie
regeling ISDE.

BEL 040 224 1400 Heeze/Leende

Groen / Sedum daken.

Een groendak, ook wel bekend als een vegetatiedak of een groendaksysteem, is een dakbedekking die begroeid is met planten, gras, struiken of zelfs bomen, waardoor een levendig ecosysteem ontstaat bovenop gebouwen en structuren.

Energie opwekkende daken.

Een bitumen dak heeft een bepaalde levensduur. Wij streven naar een zo best mogelijke levensduur. In de aanleg van zonnepanelen spelen we dan ook een cruciale rol. We willen dat je vooruit kan, zonder gedoe. Wij leggen de basis voor zonnepanelen.

Isolatie optimalisatie

In sommige gevallen kunnen we daken extra isoleren of “bij” isoleren. Hierbij brengen we een extra isolatie én bituum laag aan op het bestaande dak. 

Het verduurzamen van een plat dak biedt verschillende voordelen. Het kan helpen om de energie-efficiëntie van jouw woning of overkapping te verbeteren door isolatie toe te voegen, waardoor de verwarmings- en koelingskosten worden verlaagd. Daarnaast kan het bijdragen aan een betere regenwaterafvoer, het bevorderen van biodiversiteit door groendaken en het verminderen van de ecologische impact van het gebouw.

Enkele duurzame opties voor het verduurzamen van een plat dak zijn:

Groendaken: Deze kunnen helpen bij het verminderen van het stedelijke hitte-eilandeffect, het bevorderen van biodiversiteit en het verminderen van regenwaterafvoerproblemen.

Zonnepanelen: Deze kunnen helpen bij het opwekken van hernieuwbare energie en het verminderen van de afhankelijkheid van niet-duurzame energiebronnen.

Witte of lichtgekleurde dakbedekking: Dit kan helpen bij het verminderen van de opname van warmte en het verlagen van de koelingskosten van het gebouw.

Thermische isolatie: Dit kan helpen bij het verminderen van warmteverlies in de winter en het verminderen van koelingskosten in de zomer.

De kosten van het verduurzamen van een plat dak kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, de grootte van het dak en de arbeidskosten. Hoewel sommige duurzaamheidsmaatregelen aanvankelijk hogere kosten met zich mee kunnen brengen, kunnen ze op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren op energiekosten en onderhoudskosten.

In diverse gemeenten zoals Heeze-Leende / Geldrop-Mierlo en gemeente Eindhoven is een nieuwe regeling beschikbaar gesteld. Genaamd ISDE: Investeringssubsidie duurzame energie. Bel hiervoor de betrokken gemeente en ontvang informatie.

10 jaar schriftelijke garantie
door 23 jaar ervaring.

P. Tonnaer
Google Reviews
Read More
“Na een stormschade aan het dak te hebben opgelopen werd een dag later al in de vroege ochtend alles perfect herstelt. Het dak is zeer netjes gemaakt en men was erg vriendelijk.. Wij zijn dus zeer tevreden en kunnen Stipdonk & Bakermans zeker aanbevelen”